Verzekerde zorg

Lees meer info

Psychologiepraktijk Terra heeft voor het jaar 2022 een contract afgesloten met de volgende verzekeraars: 

CZ – Nationale Nederlanden – Ohra – Zilveren Kruis – De Friesland – FBTO – Interpolis – Achmea – Menzis – AnderZorg – Unive – Zekur – VGZ – IZZ – Bewuzt – IZA – ASR – Ditzo – Caresq – Eucare – Aevitae – Eno – Salland – HollandZorg – ZorgDirect – ONVZ – VVAA – PNO – Zorg en Zekerheid – DSW – inTwente – OWM – Stad Holland

Dat betekent dat je behandeling volledig wordt vergoed en de declaratie verloopt direct via de verzekeraar.  

Staat jouw verzekeraar er niet bij? Afhankelijk van jouw polis wordt (een deel van) het traject vergoed. Vraag zelf na bij jouw eigen zorgverzekeraar hoeveel dit is.

Let op: In alle gevallen dien je rekening te houden met het eigen risico van minimaal € 385.-

NZA tarieven

Onverzekerde zorg

Lees meer info

Wanneer je geen recht hebt op vergoeding van de verzekeraar of hier geen gebruik van wil maken, dien je het gehele traject zelf te betalen.

De kosten per sessie bedragen € 125,-.

Een behandelsessie duurt ongeveer 50 minuten. 

Betaling

Lees meer info

Ben je verzekerd bij een verzekeraar waarmee geen contract is afgesloten? Dan wordt een deel van je traject vergoed. Je betaalt de behandeling vooraf door aan het eind van elke sessie, de sessie te betalen (pinnen). Je ontvangt maandelijks een verzamelfactuur met hierin een overzicht van het tot dan toe betaalde bedrag. Deze factuur kun je vervolgens zelf declareren bij je zorgverzekeraar.

Twijfel je of je behandeling vergoed wordt, of heb je hier vragen over? Neem contact op!

Afspraak annuleren/no show

Lees meer info
Een afspraak dient uiterlijk 48 uur van te voren geannuleerd te worden. Bij het te laat afzeggen van een afspraak of zonder bericht niet verschijnen, wordt de afspraak in rekening gebracht tegen een verlaagd tarief van: €50.-

 

Deze wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

“Na een traumatische ervaring die uiteindelijk leidde tot een zware depressie en een verval in ongezonde copingsmodi kwam ik, na wat omzwervingen langs andere hulpverleners, uiteindelijk bij Terra terecht. Ik was wanhopig, voor mijn gevoel had ik alles al geprobeerd. Ik begreep wat er met mij aan de hand was, maar kon mijn denkpatronen en het effect die die op mij hadden maar niet veranderen, hoeveel ik er ook over praatte en het probeerde te analyseren. Vanaf de eerste sessie met Imane merkte ik dat dit anders was. Ik kwam bij mijn gevoel terecht en van binnenuit begon er ongemerkt iets te veranderen. Veel sneller dan verwacht lukte het mij weer op de rails te komen alhamduilllah. Inmiddels zit ik weer helemaal in mijn kracht en zie ik de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.  Ik ben Allah dankbaar dat ik bij Imane terecht ben gekomen en gun ook anderen in dezelfde situatie dat zij de weldaad van deze therapie mogen ervaren.”
– Anoniem

Crisis

Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Ben jij of iemand in jouw directe omgeving in gevaar? -> Bel 112

Zie je het leven niet meer zitten en denk je aan zelfmoord? -> Bel 0800 0113 / www.113.nl

Is het niet levensbedreigend en heb je wel dringend hulp nodig? Neem dan contact op met je huisarts of de huisartsenpost. 

Neem contact op

Stel hieronder jouw vraag of neem contact op!

maandag & woensdag 09:00-17:30

Antareslaan 69 - 2132 JE Hoofddorp (HNK)

Ik ben niet altijd in de gelegenheid om je direct te woord te staan. Laat een voicemailbericht achter of stuur een bericht via Whatsapp en ik neem contact met je op. 

Psychologiepraktijk Terra

Terug naar jezelf

Islamitische Psycholoog